top of page

Onze honden

17885733895726595.jpg

Spot

Isaac van het hof Dousberg

Spot is geboren op 9-8-2016. Spot is een wit met bruin bevlekte dalmatier reu. Spot is als eerste bij ons komen wonen. Door hem ben ik verliefd geworden op dit mooie ras. Spot is een echte knuffel hond. Hij vindt het geweldig om naar ons te lachen. Hij is dan ook echt de clown die je op de foto ziet. Ook vindt hij het heerlijk om op een knuffel te sabbelen. Spot is helaas geen fan van vreemden honden en ook niet altijd van vreemde mensen en jongen kinderen. Wat wij super jammer vinden, maar helaas niets aan kunnen veranderen. Spot loopt daardoor vaak aan de lijn. We trainen veel om dit beter te krijgen, maar weg zal het waarschijnlijk nooit gaan. Gelukkig vindt hij frisbee helemaal geweldig en kan hij daar al zijn energie en talent in kwijt. Spot is gecastreerd en kan hierdoor niet gebruik worden om te fokken.
Puppy's vindt hij wel helemaal geweldig. Hij zal dan ook een super oppas worden!

Ruby

W​hooptihoo's crepe suzette

Ruby is geboren op 1-11-2018. Ruby is wit met bruin bevlekt. Ruby is midden in de nacht in mijn handen geboren toen ik aan het helpen was bij haar fokker. Ruby is een echte energiebom. Ze vindt alles leuk als er maar actie is! Ook Ruby vindt frisbee helemaal leuk. Daarnaast doet Ruby sinds kort ook aan mantrailen. Ook dit vindt ze erg leuk maar soms nog wel spannend. Ruby is een echte knuffel meid en ziet vooral het baasje als haar grootse vriend. Ruby vind het heerlijk om lekker op stap te gaan en te spelen met anderen honden. Ook wilt ze graag dat iedereen die voorbijkomt haar even aandacht geeft.  Ruby heeft al shows gelopen en is Nederlands jeugdkampioen. De bedoeling is dan ook dat Ruby mama gaat worden.

18121274842100544.jpg
Onze honden: Beschikbare huisdieren
lily bloem 2.jpg


Lily

Flying spots lily of the valley

Lily is geboren op 30-08-2021. Ze is een kind van ruby. Lily is dan ook bij ons thuis geboren. Lily is een echte draak. Ze vind alles en iedereen leuk. haar hobby is het pikken van washandjes en de vaatdoek hihi. Lily vind al net als haar mama de frisbee erg leuk, dus ook bij lily verwachten we dat ze een echte Flying spot word.


Onze honden: Welcome
bottom of page