top of page

Over mij

Ik ben Joëlla Verhek en ik ben 25 jaar oud. Ik heb 3 honden Spot, Ruby en Lily. Samen wonen wij in Nieuwegein. Spot is mijn eerste hond en Ruby is hier 2 jaar later bij gekomen. Van ons eerste nest hebben we Lily gehouden. Ik heb zelf een uitlaatservice en ben dus dagelijks met honden bezig. Als we niet aan het wandelen zijn dan zijn we te vinden op het dogfrisbee veld. 

Daarnaast heb ik een tijd geholpen bij een andere fokker. Ik heb meerdere keren ervaren hoe het is om een nest groot te brengen. Hierdoor is het gaan kriebelen en heb ik besloten zelf een nestje te fokken. Ruby is bij deze fokker dan ook in mijn handen geboren! In 2021 hebben wij ons eerste nest mogen verwelkomen.

Waar wij ons ook veel mee bezig houden is dog frisbee. Dit vinden zowel Ruby, Spot, Lily en ik geweldig! We vinden het dan ook heerlijk om weekendjes naar wedstrijden te gaan en onze kunsten te vertonen. Spot, Lily en Ruby zijn dan ook maar een van de weinige frisbee dalmaaten, waar wij graag verandering in willen brengen. Onze visie is dan ook gezonden, sportieve Dalmatische honden.

17868482587816993.jpg
Over mij: Over mij
bottom of page